Efter at have set frem til turen i næsten to år kom tiden endelig hvor Søren, Daniel, Steffen og undertegnede kunne drage afsted til Narvik. Der ventede os nogle uforglemmelige oplevelser både over og under vandet. Inden turen havde vi snakket om at turen var ”once in a lifetime” men de fantastiske dyk, Erik og hele hans setup på Galten/Divenarvik samt en tur hvor alt bare klappede, så blev vi enige om at det da godt kunne være at vi skulle lave en klubtur mere til Narvik engang.

På turen fik vi 11 dyk og dykkede følgende 13 vrag:

- Destroyer, Hermann Künne, 123m langt
- Destroyer, Georg Thiele, 119m langt
- Destroyer, Dieter von Roeder, 123m langt
- Destroyer, Wilhelm Heidkamp, 125m langt
- Destroyer, Anton Schmitt, 125m langt
-

Onsdag den 17. maj stod et hold forventningsfulde dykkere klar ved klubhuset til en Kristelig Himmelfarts tur til Norge. Destinationen denne gang var Kristiansand. Desværre havde en af de tilmeldte meldt fra, så turen bestod af 5 dykkere: Søren Theilgaard, Daniel Rømer, Bjarke Kristensen, Peter Valler og Allan Meyer.

Tidligere års tidsplan og tradition blev fulgt med afgang fra klubben klokken 17:30, herefter indtagelse af aftensmad på grillen i Hirtshals og ombordstigning på Colorline

Fredag den 28.04.23 sendte ANSK en delegation dykkere til Læsø, for at inspicere om Bjarkes fremtidige arv, et lækkert sommerhus med et annex, kunne egne sig til en flok dykkere.

Allerede inden vi var på færgen, havde vi et øje på vejrudsigten. Den varslede desværre en 8-12m/s allerede fra lørdag middag. Derfor blev udstyret også klargjort og pakket i traileren, allerede inden afgang. Færgebilletterne var booket til kl. 16:50, og med halvanden timers færgeoverfart blev det besluttet; vi spiste

Der var ikke så stor tilslutning til RIB-turen, så Lars og jeg tog et sted hen vi ikke havde dykket før, nemlig Oddesundbroen. 

Det er lidt af en køretur, men vi blev belønnet med god sigt, meget lys selv nede på 20m og rigtigt mange hummere og taskekrabber. Der var et væld af liv og vi så små torsk, rejer, småfisk og det store område med sten er begroet med orange, lyserøde og hvide søanemoner over alt. Lars var desuden svært tilfreds med alle de nøgensnegle jeg viste ham.

Efter 78

I går var vi fire mand der drog på en frisk tur til Livø. Med frisk menes der til den kolde side. Der var is på vejen der ud, is på slæbestedet, is i havnen, is i skægget og min computer sagde 1,6 grader i vandet. Trods det fik vi nogle gode dyk hvor sigten har været +10m, så vi kunne se bunden fra overfladen og se fra rev til rev. Der var utroligt meget fiskeyngel samt rejer på revet, og så selvfølgelig en del hummere. Tak for en god tur, hvor man kunne mærke at man lever. 

{igallery

 

Skrevet: Alistair Wilson, Google Translate & Genoversat af min kone :)

 

Torsdag d. 17.11.2022 var vi 8 personer, som var klar til turen - Flekkefjord 2022. Deltagerne i år var Peter V., Søren T., Frank, Romana, Bjarke, Jeppe, Lars og jeg selv.

Da alle havde dykket Flekkefjord før, var der noget 'deja-vu' ved denne tur, men da ikke alle deltog sidste år, var det alligevel ikke helt en gentagelse. Chaufførerne var Frank med Romana, Lars og Alistair + trailer og Søren med