Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub er en af nordjyllands mest aktive klubber, og vi optager medlemmer uanset certifikattype. Har du ikke noget certifikat, er der også råd for det, da vi kører vores eget uddannelseshold hvert år.

Er du ny til dykning eller dykning i Danmark, kan du læse lidt mere generel information til nye dykkere og til dykkere som ikke har dykket i Danmark tidligere på denne side.

Hvis du gerne vil vide mere så kontakt gerne vores formand eller kasserer her eller mød op tirsdag fra kl. 19 til ca. 22. Der er altid kaffe på kanden og folk til en god snak.

Se medlemstyper og priser her.

Indmeldelse i klubben kan ske online ved at trykke her

Når du har tilmeldt via vores medlemsportal i ForeningLet, vil kassereren godkende tilmeldingen hurtigst
mulig, og kontakte dig med yderligere praktiske oplysninger.

Indmeldelse af juniordykker, snorkeldykkere og andre personer under 18 år, skal ske via indmeldelsesblanket. Udfyld indmeldelsesblanket og send den i underskrevet tilstand til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dansk Sportsdykker Forbund