Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub er en sammenslutning af de tidligere klubber Aalborg Sportsdykkerklub og Nørresundby Sportsdykkerklub stiftet henholdsvis 10. august 1966 og 24. november 1971, samt Svømmeklubben Nords Sportsdykkerafdeling stiftet i august 1969. Med godt 100 medlemmer er den blandt nordjyllands største dykkerklubber, med et væld af aktiviteter. Der dykkes på alle niveauer i klubben, lige fra snorkeldykning til trimix og desuden spilles der UV-Rugby.
Klubben ligger i Nørresundby tæt på Aalborg Centrum, lige ved siden af Limfjordsbroen.

Klubben råder bla. over kutter, flere RIB's, gummibåde, klubhus, egne uddannelsesfaciliteter samt kompressor.

Klubben tilbyder både fyldning med almindelig luft, nitrox og trimix. Der arrangeres løbende ture til både hjemlige som udenlandske farvande. En god klub, hvor der er plads til alle, og hvor det sociale samvær er i højsæde.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde på resten af hjemmesiden eller kig forbi til klubaften tirsdag fra 19 til ca. 22.