Lørdag morgen mødtes seks friske dykkere, klar til RIB-tur. Vejrudsigten var fornuftig og med en vindretning fra øst/sydøst blev det hurtigt besluttet at sejle ud fra Hirtshals med et håb om gode forhold. Det skulle vise sig at holde stik.

Første vrag var "Navigator", dampskib der sank i 1935, som ligger fint på stenbund på 20m vand. Vraget er fyldt med store torsk, der gemmer sig stort set alle steder på vraget. Kedlen står stadig flot og der er masser af liv. Alle får et godt dyk og tager sig tid til at se detajlerne på Navigator, da vi ikke er sikre på hvor længe vejret holder, med mørke skyer i horisonten.

Efter et veloverstået første dyk er humøret højt, og det bliver ikke mindre da bølgerne lægger sig fuldstændigt nord for havnen og vi derfor kan sejle mod vraget "Russeren" til dyk to. 

"Russeren" er igen et dampskib, der ligger på 18m. På vraget er sigten super god og det vrimler igen med liv, her også med stimer af sej. Den gode sigt kan fornemmes på billederne, og alle havde også her gode dyk. 

Tak for en dejlig RIB-tur, godt hjulpet på vej af det gode vejr.

Deltagere: Peter Valler, Daniel Beck Rømer, Allan Meyer, Søren Theilgaard, Rikke Mikkelsen, Frank Pedersen