Lørdag formiddag satte vi "Frønse" i vandet i Hirtshals og stævnede ud mod Skagerak MS... HØJ SOL OG BLANK SØ ... inde i havnen.. Havet var ikke helt så flat som antaget, og efter en god "ryste sammen tur" og lidt søgen , godt anført og styret af Morten, fandt vi vraget. Alle i god behold - Dennis delte besætningen i to hold og første del gik mod vraget Skagerak MS. Sigten var på dagen desværre ikke super, så Jeppe kunne ikke forevige os og vraget med sit killer kamera, men solen og den fantastisk udsigt mod land var ubeskrivelig. Vi var selv på andet hold, og hoppede i med Dennis og inspiserede vraget. Selve dykket var let og ubesværet, op og ned let via tovet og alt blev grundigt fortalt, forklaret og tjekket inden vi hoppede i vandet. Dette var vores første rib tur og vragdyk, og indrømmet troede vi ikke at vi havde erfaring eller egenskaber til at deltage på denne tur. "det lød teknisk, svært, hårdt og krævede nok en masse grej og dobbelthalløj mm" tænkte vi dagen før indtil Romana forklarede os, at det var for alle og vi bestemt kunne deltage. Tak

Alt var super let, overkommeligt og utroligt sjovt og spændende. Fedt at se et vrag - livet i vesterhavet og mærke stemningen på "Frønse". 

Efter første dyk - begge hold og alle mand/kvinder sikkert oppe igen ved fælles hjælp, så sejlede vi mod Stornoway vraget lidt derfra i håbet om at sigten var bedre der. Vi gik igen i vandet i hold, og fik et skøn og super dyk. Sigten var ikke meget bedre, men to oplevelser rigere og en fantastisk solrig dag på søen senere, så sejlede vi mod havnen med store smil over hele ansigtet.. 

Vi kan som "de to nye" i klubben og på Rib'en kun sige tak til jer alle - Dennis, Morten, Jeppe og Romana, for en fantastisk dag, tur og oplevelse.. og det var ikke svært, hårdt eller krævede grej i lang baner. Vi var imponeret og taknemmelige over hvordan I som rutinerede skabte en tryg, rolig og afslappet atmosfære og dykkerdag for "os nye" Det er bestemt ikke sidste gang vi tager med på Rib-tur med klubben og kan kun opfordre alle til at deltage fremover.

Winnie og Christian Engholm