Peter ville prøve at fange hummer til nytår, så vi fik stablet en hurtig tur på benene og der var hurtigt fuldt hus. 

Ved afgang kunne vi konstatere at der var piv koldt, og det havde ikke ændret sig da vi ankom til Rønbjerg, som det fremgår af billedet.

Der blev pebet lidt over kulden mens vi pakkede ud og Bjarke og Jeppe havde en større diskussion, hvor den løftede pegefinger blev brugt flittigt, mens Laurits ser skræmt i hans islandske strik af en inderdragt. Utroligt som de to kan skabe problemer.

På turen ud blev der pebet lidt mere og vi er glade for at vi lever i en tid med GPS for vi kunne intet andet se end tåge i alle retninger. Faktisk var der så lidt sigt at da tågen lettede troede Peter at vi var kommet fra det modsatte verdenshjørne end vi faktisk var.

Sigten i vandet var dog i den helt anden ende af skalaen. Der var i hvert fald 10 meter og vi kunne let se revet fra overfladen, og specielt en hvis dykker med orange finner kunne vi følge rundt på revet på lang afstand. Ikke meget Navy SEAL over det.

Kilde mente at det var på tide at få skiftet sædet på RIB'en, så han flåede lige beslaget i stykker med noget jeg husker som et hurtigt ninja rullefald, det var i hvert fald lige så elegangt som en søløve på land.

Vi endte med at besøge to rev og alle fik to gode og kolde dyk. Modsat hvordan det ser ud på billederne, var der rigtigt mange hummere, rejer og andet småfisk, så hvordan fotografen missed det på alle sine skud er mig en gåde.

Nå ja, vi fangede da også en enkelt hummer plus/minus.

Tak for endnu en god tur.

{jcomments on}