Efter adskillige forsøg lykkedes det endelig at komme på Vestkysten. Efter længere tids desperation havde vi aftalt, at hvis der blev en vindstille dag i løbet af ferien, ville vi smide alt vi havde i hænderne og tage på dykkertur.

Turen gik til Kong Hans også kendt som Martins vrag og der er desværre ikke noget info om vraget, andet end vi kan se at det er et større dampskib og der er en del træplanker i lasten.

rib

 

Som det kan ses på billedet var vandet fint fladt det meste af dagen. Vi blev desuden forkælet med 10+ meter sigt, absolut ingen strøm og en masse liv på vraget i form af en stor stime sej og torsk, som der blev tyndet lidt ud i, en del flade og endda nogle knurhaner der "kravlede" hen over bunden.

vrag

Det blev til et par fine og afslappende dyk, og Allan fik sin første tur på Vestkysten med alt hvad det indebærer af fed dykning og en smule ofring til havguden Ulrik..... Det var i hvert fald noget i den stil han råbte af vandet :)

Der ud over blev der også lidt til aftensmaden, og jeg kom i tanke om at jeg hellere måtte skyde lidt video de sidste par minutter af dykket.

sej

{jcomments on}