Vejrudsigten lovede syndflod og masser af vind. Men det så vi nu ikke meget af, lidt mere sol og 5 grader varmere ville ikke have gjort noget. Men ellers var forholdene rigtig fine til en tur til boblekorallerne.

Vi mødtes kl 16 i klubben og kom afsted lidt over 16, så gik turen mod Strandby. RIB’en kom i vandet, udstyret kom på og så gik de 10 minutters sejllads udmod Hirsholmene.

korallerne bobler dykker rib

Pga. kun 5 deltagere, blev der dykket i to hold og det stod hurtigt klart at hulerne var blevet slået perfekt. Strømmen var ikke-eksisterende, og det var lige før at vi kunne se flaskerne fra båden.

Lige under RIB’en blev der fundet en 3-4 forskellige swim-throughs hvor alle kom igennem, nogle af deltagerne var på korallerne første gang og skulle lige igennem alle hulerne, én, to, tre eller ti gange. Udover de mange swim-throughs så vi taskekrabber, pighvar, torskeyngel, gobler, eremitkrebs, masser af småfisk og så selvfølgelig koraller.

Hjemturen gik henover meget fladt vand, så for at spare tid (det var jo ved at blive sent), fik RIB’en lov til at strække benene ud på vejen mod Strandby.

Vi var tilbage i klubben ved 22 tiden, ikke dårligt for et fyraftensdyk til korallerne :)

Tak for en super tur, vi ser frem til den næste! Turdeltagere var Bjarke Kristensen, Tobias Lindgreen, Thomas Flensted, Peter Valler og Steffen Frahm. 

{jcomments on}