Selvom Tall Ship Races Aalborg 2022 officielt først sluttede søndag, vil de fleste nok mene det store event sluttede med et brag lørdag aften, med danmarkshistoriens største fyrværi.

Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub havde masser af frivillige kræfter igang under hele eventet, da vi via vores samarbejde med Skråen havde sagt ja til at bemande 2 barer under Tall Ship Races.

Vi havde næsten 50 personer igang i løbet af ugen, og der skal lyde en STOR TAK til alle de medlemmer som bidrog og ikke mindst en STOR TAK til alle de familiemedlemmer, venner og bekendte som også gav en hånd med.

Det var nogle lange dage, og folk har med garanti ømme fødder de næste par dage, men det har ikke kun været hårdt arbejde. Det har været sjovt, der har været rigtig en god stemning og det var været super hyggeligt hele ugen. Alt vores hårde arbejde giver også et ikke uvæsentligt bidrag til klubkassen. 

Lørdag aften sluttede vi af med, at vores Kutterudvalg havde sejlet vores Dykkerskib Lappedykkeren III på fjorden, så vores frivillige kunne se det imponerende fyrværkeri fra vandsiden forsynet med en kold fadøl og et par pølser fra grillen.