I lighed med sidste år bliver der ikke lænere sendt fysiske medlemskort ud fra Dansk Sportsdykkerforbund.

DSF har skiftet til et nyt medlemssystem sidst i 2021, og I har som medlemmer adgang til Jeres egen profil i dette system. Hvis du ønsker dit DSF medlemskort skal du logge ind på DSFs medlemssystem på din profil og hente det.

Medlemssystemet kan tilgåes på adressen: https://tailor.sportsdykning.dk/login 

Oprettelse af login:

Dit login er din e-mail adresse - og første gang du skal logge ind skal du have et password. Dette gøres ved at trykke på "glemt password". Herefter indtaster du din email adresse og DSF sender dig en mail med et nyt kodeord. 

Den e-mailadresse DSF har i deres system er den samme email adresse du har oplyst til ANSK. Har du skiftet mailadresse skal du henvende dig til klubbens kasserer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil dette blive rettet på plads i både ANSKs og DSFs medlemssystemer.

I skrivende stund er DSF i fuld gang med at lave opkrævningerne for 2022, så der går nok ca. 14 dage inden du kan se dit 2022 kort i systemet.

Der arbejdes stadig på implementeringen af systemet, som på sigt vil give flere muligheder herunder oversigt over certifikater (som er taget via DSF.!).

update 26-01-2022: Alle kort for 2022 ligger nu klar. I finder dem ved at logge ind, og derefter trykke "medlemmer - medlemmer" søg dit navn frem og klik på "øjet" til højre ud for dit navn - derefter på "medlemskort". Du skal IKKE klikke på din profil øverst til højre (her ligger oplysningen ikke)