Søndag den 12. september var medlemmer deres familier og andre interesserede inviteret til Åbent Hus i Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub.

Det blev til en rigtig hyggelig dag med masser af aktivitet i og omkring klubhuset.

 

Det blev til en rigtig hyggelig dag med masser af aktivitet i og omkring klubhuset.

Et par af klubbens medlemmer havde fra morgenstunden været en tur i Limfjorden for at indfange nogle hummere som blev puttet i det opstillede bassin – nogle af de modigste børn hoppede ned i bassinet til hummerne – dog først efter de havde sikret sig at kløerne var strippet forsvarligt sammen.

Vi havde også fundet de fleste af klubbens både frem til dagens anledning, og rigtig mange af de besøgende fik en action-fyldt sejltur i en af speedbådene eller en mere rolig og hyggelig tur med vores dykkerskib Lappedykkeren III.

Det blev alt i alt til en rigtigt hyggelig dag med mange besøgende, og god forplejning.

Vi håber, at vi igen i 2022 får mulighed for at kunne holde noget tilsvarende.  

Arrangementet var i år støttet af DIF/DGIs genstartspulje, hvilket gav os muligheden for bogstaveligt talt at give den gas på nogle af aktiviteterne. Vi er som klub naturligvis glade for den støtte vi havde fået til at afholde dagen. Så tak til DIF/DGI og tak til de mange frivillige som i klubben som med til at få stablet eventet på benene. Og sidst med ikke mindst tak for besøget til alle de gæster som var forbi i løbet af dagen.