INVITATION TIL SOMMEREVENT 2020.

Aalborg-Nørresundby Sportsdykkerklub holder åbent hus i klubhuset søndag den 16. august kl. 11.00-17.00 med masser af aktiviter.

 

Arrangementet er for alle med interesse for vores mange aktiviteter som fx dykning, undervandsjagt, UV-rugby mv.

Klubhuset er åbent hele dagen, og der vil være forfriskninger i form af kaffe, sodavand og ikke mindst fadøl fra Frederikshavn Bryghus. Derudover er der mulighed for at stille sulten med en frankfurter fra grillen.

Klubben har hele dagen en stor del af vores flåde på vandet i form af 4 speedbåde og vores dykkerskib Lappedykkeren III. Kom ned og få en tur på fjorden.

Hele dagen er der mulighed for at gøre en god handel, da vi holder loppemarked for dykkerudstyr, uv-jagtudstyr mv. (køb/salg/bytte-marked. I er velkomne til at tage udstyr med, som I gerne vil sælge).

Er du på jagt efter nyt udstyr, så er du måske heldig i vores konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier fra Pro Dive.

PROGRAM:

11.00 - 17.00: Klubhuset og baren er åbent
11.00 - 17.00: Prøv en regulator i bassin som er opstillet ved klubhuset
11.00 - 17.00: Løbende demonstration af dykkerudstyr. Se og hør om de forskellige typer udstyr vi anvender. 
11.00 - 17.00: Loppemarked for dykkerudstyr mv.
11.30 - 16.30: Få en sejltur i en af vores speedbåde eller med vores dykkerskib Lappedykkeren III
12.00 - 14.00: Grillen er tændt, og du har mulighed for at få en grillpølse med tilbehør.
16.00: Vinderne af konkunrencen udtrækkes
17.00: Tak for i dag
 
Sommerevent 2020 er blevet til med støtte fra DIF og DGI's Foreningspulje. Derfor har vi på dagen også mulighed for at tilbyde medlemskab resten af året til helt vanvittige lave priser. 


Har du spørgsmål til arrangementet, er du altid velkommen til at kontakte os på Facebook eller sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.