Klubbens tidligere låsesystem er blevet udskiftet med et nyt, hvilket betyder at man IKKE længere kan få adgang til klubhuset med de gamle chips.

Det nye system

Du kan låse døren op / låse døren på 2 måder:

  • Med en personlig kode

Kom ned i klubhuset på en klubaften, og hiv fat i en fra bestyrelsen. Så bliver i oprettet i systemet med en personlig kode, som er det eneste du skal bruge for at låse døren op / låse igen.

  • Chip

Hvis man ikke vil huske på en kode kan man tilkøbe en chip (i stil med den du kender i dag). Vi har kun købt et begrænset antal af disse ind, og hvis du vil have en chip koster det 50 kr til at dække indkomsprisen for disse. (vi afskaffer depositum)

Du kan også få både en kode og en chip. Dette koster naturligvis også 50 kroner.

Der er ikke ændret på alarmsystemet, så dette skal fortsat slås til / fra.

Returnering af gamle chips

Medlemmer med en gammel chip har betalt 200 kroner i depositum for denne. Disse 200 kroner kan man naturligvis få igen med returnering af chippen. Kom ned i klubben på en klubaften og hiv fat i en fra bestyrelsen, så skal de sørge for i få refunderet de 200 kroner i depositum.

*VIGTIGT*

Vi har valgt at sætte en frist for indlevering af chips til den 3. marts 2020 . Denne dato er sidste dag hvor vi tager imod chips og tilbagebetaler deposita. Har man ikke indleveret sin chip senest den 3. marts 2020 betagter vi det ikke tilbagebetalte depositum som en frivillig donation til klubben.

Baggrunden for, at vi har sat en frist for tilbageleveringen er, at det er administrativt besværligt, at skulle lave en masse tilbagebetalinger, og vi vil hellere bruge vores tid på at lave nogle fede dyk og andre aktiviteter til gælde for klubben. Det håber vi folk har forståelse for, og en frist på 2½ måned må anses som rimelig varsel.