Så er det blevet tid til en tur til Stavanger igen. Området byder på en række spændende vrag i verdensklasse samt fantastiske naturdyk med et anderledes dyreliv vi ikke oplever i det sydlige Norge, og der plejer at komme godt med krabber, muslinger og fisk med hjem til gryden. Vi skal bo i Stavanger Dykkerklubs klubhus hvor bådebroen er lige uden for døren.

stavanger

Der er mange vrag i området men et af de mest nævneværdige er D/S Dresden som er et 173,5 m langt dampskib som ligger på 18 – 50 m (se s/h billedet). Desuden ligger der flere vrag mindre end 5 minutters sejlads fra klubben bla. D/S Nesoddtangen som ses på billede nr. 1. Oftes dykket vraget af Ceang også i dette område.

Ud over vrag er der også rigtigt fine naturdyk. Det er muligt at dykke, f.eks. natdyk, lige uden for klubhuset og gode vægdyk i fjorden hvor man bla. Kan dykke under Prædikestolen. Se en fin turberetning fra en tidliger klubtur her.

Dykningen er for alle med AOWD eller tilsvarende og der må forventes et par dyk til de 40m og lange sejlture.

Yderligere info kan findes dette dokument.

Tilmelding er først gældende ved indbetaling af depositum på 1700 kr. Ved afbud uden der findes en afløse betales alle faste udgifter, da det ikke er fair at de andre skal stå med dem.

Vis begivenhed